
Hlavné jedlá:
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej (videorecept)
Otestujte spolu s nami recept z knihy Domácí kuchařka, ktorá vyšla v roku 1826, teda takmer pred dvesto rokmi.

Prehliadaná zelenina:
Vyprážaný, plnený, prívarok, rizoto či sviečková. 11 chutných receptov z patizóna
Vďaka svojej neutrálnej chuti a jemnej textúre sa dá patizón pripraviť na mnoho spôsobov. Nájdite si ten svoj...

Ako v ázijskom bistre:
Mäso, ktoré sa rozplýva na jazyku? Stačí týchto pár malých trikov
Úžasne krehké a šťavnaté, také je vždy mäso v ázijskej reštaurácií. Ako to len robia?

11x cuketa za zimu:
Zavarte si ju ako omáčku, nátierku, čalamádu alebo aj džem
Cuketa ešte stále nepovedala posledné slovo. Aj keď jej teraz máte nad hlavu, v zime budete tieto zaváraniny velebiť.